Termékek


Gyakorlatilag minden zöldség és gyümölcs, valamint a belőlük nyert levek, sűrítmények vákuumszárítással poríthatóak. A zöldség- és gyümölcsporok ipari gyártása során a nagy mennyiségben rendelkezésre álló, jó minőségű hazai bio illetve natúr alapanyag feldolgozásával kiemelkedő minőségű, biológiailag értékes termékek előállítására nyílik lehetőség.

Magyarországon a biotermékek jelentősége folyamatosan növekszik.

A cégünk által kifejlesztett speciális vákumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A gyártás során mesterséges, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket és tartósítószereket egyáltalán nem használunk.

Legújabb termékcsaládunk az egyedi receptura alapján készített un. Egészségvédő Italporok, amelyek jelentős gyógyhatással is bíró zöldségekből és gyümölcsökből készülnek. A szakirodalmi adatok alapján különböző betegség esetében illetve ezek megelőzésére is ajánlható fogyasztásuk.