Cégismertető

GPS Powder Élelmiszer-feldolgozó Kft 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy a vákumszárítási technológiát bevezesse és meghonosítsa a magyar élelmiszer feldolgozóiparban.

Dr Pap László élelmiszer vegyész-kutató tudományos hagyatékát, szabadalmait felhasználva fejlesztettük, módosítottuk a jelenleg is használt vákumszárítási technológiánkat.

2003 januárjában indult meg a termelés új üzemünkben, ahol a legkorszerűbb automatizált, folyamatvezérelt gyártási technológiát használva állítjuk elő termékeinket. Jelenlegi gyártó kapacitásunk évi 40 000 kg.

Termékcsaládunk kiváltja a drága, költséges technológiára épülő liofilizált termékeket, valamint az alig olcsóbb, alacsony biológiai értékű, mesterséges adalékokat tartalmazó, magas hőmérsékleten szárított gyümölcsporokat, amelyeket alapanyagként és színezőként használ az élelmiszeripar.

Termékeink ára lényegesen alacsonyabb a hasonló import termékek árához képest, az automatizált, költség hatékony technológiának és a minimalizált élőmunka ráfordításnak köszönhetően.

Éves árbevételünk, piaci jelenlétünk évről évre folyamatosan növekszik mind a belföldi, mind a külföldi piacokon.